Epic Reads Holiday Tag

12/25/2015

Épp az előbb botlottam bele az Epic Reads karácsonyi tagjébe YouTube-on és arra gondoltam, hogy ezen a csendes karácsonyi délutánon elkészítem, mivel úgysincs más dolgom és mivel karácsonyi tagről van szó, mikor máskor lenne értelme megcsinálni. Az eredeti videót ITT nézhetitek meg, lejjebb pedig elolvashatjátok a válaszaimat.

1. Melyik könyvet szereted ajándékba adni?
Már hagyománnyá vált nálunk, hogy anyum Jo Nesbø könyvet kap tőlem karácsonyra. Tény, hogy nem szokott meglepődni, de Nesbø a kedvenc írója, ezért mindig örülni szokott az ajándéknak, úgyhogy melléfogni nem tudok az ő regényeivel.

2. Melyik a legjobb könyv, amit valaha kaptál karácsonyra?
Akármennyire is törtem a fejem, egy kiemelkedő sem jutott az eszembe. Én minden könyvnek örültem, amit kaptam és nem tudom azt mondani, hogy ez vagy az a könyv volt az eddigi legjobb karácsonyi ajándék. Ami felkerül a karácsonyi kívánságlistámra, azt mind nagyon szeretném, ezért tényleg nem tudok egyet sem kiemelni.

Forrás: IPC Könyvek
3. Melyik az a könyv, amit nagyon szeretnél megkapni karácsonyra?
Karácsony napja van, úgyhogy az ajándékozást már megtartottuk előző nap, így kijelenthetem, hogy megkaptam azt a könyvet, amit nagyon szerettem volna és az az Emily volt, a Kirov Saga utolsó kötete. Két éve kaptam meg az első részt és azóta csak arra vártam, hogy megjelenjen mindhárom rész, hogy végre elkezdhessem a trilógiát. Nem szeretek belekezdeni olyan sorozatokba (magyarul), amiknek még nem fordították le az összes részét, mert annál dühítőbb nincs, amikor megjelentetnek X könyvet egy sorozatból és azután félbehagyják... De hál'isten nem ez történt a Kirov Sagával és ennek nagyon örülök. Köszönöm Kiadó, hogy kitartottál a sorozat mellett!

4. Melyik a kedvenc karácsonyi filmed?
Nincs kedvenc karácsonyi filmem, de olyan van, amiben megjelenik a karácsony és az nem más, mint Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, az első Narnia Krónikái film. Benne van a Mikulás, úgyhogy szerintem ér ezt választani! Szerintem tökéletes választás lenne egy karácsony délutáni mozizáshoz.

5. Melyik az a karácsonyi dal, amit újra és újra (és újra és újra...) meghallgatsz?
Noha egy idő után már az agyamra mennek a karácsonyi dalok, van egy, amit még nyáron is képes vagyok meghallgatni és az a Jessica Simpson féle Carol of the Bells. Noha Jessicát annyira nem kedvelem, ezt a feldolgozását nagyon szeretem. Épp ezért hallgassátok meg ti is!


6. Melyik a kedvenc karácsonyi ételed, amit szeretsz elkészíteni vagy megenni?
A következő választásom se tipikusan karácsonyi, de ha sütit kell választani karácsonyra, akkor mindenképp a Kinder Bueno szeletet csináltatom meg anyummal, mert az a legjobb süti az egész világon! Sírni tudnék, olyan finom!

Így a tag végén szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, egyetek sokat, olvassatok, pihenjetek, töltsetek minél több időt a családotokkal, a barátaitokkal és ez a pár nap tényleg a jó dolgokról szóljon!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK! :)

A bejegyzés fejlécéhez felhasznált kép forrása: Tumblr

Hasonló bejegyzések

4 megjegyzés

 1. No, kitöltöm én is, és akkor ez lesz a holnapi bejegyzés :D

  VálaszTörlés
 2. Hello! Megkérdezhetem, melyik betűtípust használtad a Holiday Tag felirathoz? Gyönyörűek a szerkesztéseid, milyen programmal készíted őket? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Köszönöm! ^_^ A képeket mindig Photoshoppal szoktam szerkeszteni. Ezen a fejlécen pedig az Edwardian Script ITC-t és a Champagne & Limousinest (http://www.dafont.com/champagne-limousines.font) használtam. :)

   Törlés